Verlichten van angst en spanning bij tandartspraktijk Neer – Tandartspraktijk Neer – Neer

Verlichten van angst en spanning bij tandartspraktijk Neer

Extreme angst voor de tandarts verhelpen met Dormicum

Onze ervaren tandheelkundige specialisten staan klaar om u van dienst te zijn bij het verzorgen van uw gebit. Angstige patiënten krijgen bij ons deskundige begeleiding. Voor verlichting van de pijn of voor het ontspannen van de spieren werken onze tandartsen ook met het middel Dormicum.

Verlichten van angst en spanning

Aan mensen die extreem bang zijn voor de tandarts kan Dormicum worden toegediend. Dormicum verlicht angstgevoelens en spanning. Bij het verrichten van tandheelkundige behandelingen weten onze tandartsen precies hoeveel Dormicum gebruikt mag worden. U wordt begeleid met de nodige aandacht om uw angstgevoelens te beperken. Verder worden er bij extreme angst ook behandelingen onder narcose uitgevoerd.

N.B. Het behandelen met Dormicum neemt meer tijd in beslag. U begrijpt dat die tijd wordt doorberekend in de  behandeltarieven. Neemt u contact met ons op voor meer informatie hieromtrent.

Tandartspraktijk Neer biedt een effectieve behandeling waardoor er geen of nauwelijks sprake is van herhaling van de klachten. Controle, instructie en nazorgbegeleiding zijn onze 3 speerpunten voor een gezond en stralend gebit. Daarnaast staan kwaliteit en service hoog in ons vaandel.