Digitaal afdrukken/mondscanner – Tandartspraktijk Neer – Neer

Digitaal afdrukken/mondscanner

De 3shape scanner is ontworpen om tandartsen te helpen de stap te maken in het nieuwe digitale tijdperk van de tandheelkunde. En om de beste kwaliteit aan restauraties te bieden.
De unieke eigenschappen van de Trios 3shape scanner omvatten poedervrij scannen, hoge nauwkeurigheid geoptimaliseerd voor een uitgebreid scala van indicaties, klinische validatie van scangebied, online communicatie met het lab.

Heeft de voorkeur van patiënten

Met het digitale afdruksysteem ervaart de patiënt een snellere en comfortabelere procedure. Patiëntenklachten en irritaties in verband met ongemakkelijke materialen in de mond, lange uithardingtijden, irritatie en kokhalsreflexen zullen verdwijnen als sneeuw voor de zon. De superieure nauwkeurigheid van de digitale afdrukken verzekert een beter passende restauratie waarbij met minimale aanpassingen en slijpcorrecties de totale stoeltijd verminderd wordt.

Voordelen van digitale afdruk nemen voor de patiënten

  • Een snelle en comfortabele ervaring, GEEN KOKHALSREFLEX MEER!
  • Minder afspraken door eliminatie van overmaakwerk
  • Beter eindresultaat en minimaal slijpwerk aan de stoel bij het plaatsen
  • Kortere stoeltijden

De afdrukgegevens worden digitaal verstuurd naar het laboratorium, deze kunnen de gegevens inlezen en met precieze nauwkeurigheid en snellere levertijd een perfecte kroon, implantaat kroon of brug maken.